8/6/11

Πως θα βρω ποιος με έχει αφαιρέσει από τους φίλους του στο facebook

Αυτό είναι ένα μικρό διάλλειμα στην θεματολογία μας και μια συγκεντρωτική απάντηση σε μια απορία που πολλοί αναγνώστες έχουν διατυπώσει.


Υπάρχει ένας καλός τρόπος για να παρακολουθήσετε ποιος φίλος σας αφαίρεσε από το facebook καθώς και τους υποψήφιους φίλους που δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο αίτημα φιλίας. Παρακάτω θα σας περιγράψω πως να εγκαταστήσετε το απαραίτητο λογισμικό σε τρία απλά βήματα.

α) Εγκαταστήστε τον Mozilla Firefox browser από εδώ. Νομίζω είναι γνωστός στους περισσότερους από εσάς.
β) Από το μενού Εργαλεία, Πρόσθετα του firefox αναζητήστε και εγκαταστήσετε το Greasemonkie. Καλά μπορείτε απλώς να πατήσετε το προηγούμενο link. :)  Είναι ένα πρόσθετο που επιτρέπει να τρέχετε προσωποποιημένα scripts από τον browser. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο.
γ) Τώρα είναι ώρα να επισκεπτείτε την σελίδα του Unfriends.  Οι οδηγίες στα αγγλικά είναι εύκολες βασικά πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο με το λογότυπο του facebook και τον αριθμό ένα στο πλάι. Το Unfriends λειτουργεί σαν facebook application άρα πρέπει να πατήσετε allow όταν ζητήσει δικαιώματα.

Αυτό ήταν. Piece of cake. Σημειώστε μόνο ότι δεν μπορείτε να βρείτε ποιοι σας αφαίρεσαν στο παρελθόν.  Στην εικόνα του άρθρου βλέπετε πως θα φαίνεται η περιοχή ρυθμίσεων του facebook αν κάνετε σωστά τα βήματα που περιέγραψα.


YΓ:  Μην γίνεστε φορτικοί με τους φίλους που σας αφαιρούν από την λίστα τους.  Έχουν το δικαίωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου